Naar homepage
3FM nieuws

Dit is de nieuwe track 'Bad Habits' van Ed Sheeran

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe track 'Bad Habits' van Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft vandaag zijn nieuwe track 'Bad Habits' uitgebracht. Het is de eerste single na een korte break die hij in 2019 aankondigde. 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman interviewen de Engelse singer-songwriter vrijdagmiddag over zijn nieuwe liedje.

Ed Sheeran in een band?

Ed Sheeran z'n nieuwe track klinkt anders dan dat we van 'm gewend zijn. Zo werkt hij voor zijn nieuwe project samen met een band, iets wat hij eerder nog nooit gedaan heeft.

De Britse singer-songwriter was na 15 jaar muziek uitbrengen toe aan iets heel nieuws, vertelde hij in een interview met BBC Radio 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet stilgezeten

Het lijkt er nu op dat Ed Sheeran 4 jaar stilgezeten heeft, maar dit is echter niet zo. Zo heeft hij in 2019 nog het album 'No.6 Collaborations Project' uitgebracht, met o.a. Justin Bieber, Cardi B. en Stormzy.

Daarnaast bracht de zanger in 2020 nog het liedje 'Afterglow' uit. Deze bestempelde hij zelf alleen niet als een single.

Ed Sheeran eerder bij 3FM

Ondertussen 10 jaar geleden kwam Ed Sheeran zijn toenmalige nieuwe liedje 'The A Team' nog spelen bij 3FM. Bekijk de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie