3FM nieuws

Man pleegt zelfmoord na Them Crooked Vultures-gig

  1. Nieuwschevron right
  2. Man pleegt zelfmoord na Them Crooked Vultures-gig

Een rockfan steekt zichzelf neer door last van oorsuizen na zijn bezoek aan een Them Crooked Vultures-concert.

Een opmerkelijk verhaal in de muziekwereld. Het Britse dagblad Daily Mail meldt dat een 52-jarige rockfan zichzelf eind oktober heeft neergestoken, omdat hij helemaal gek werd van continue oorsuizen.

Oorsuizen na Them Crooked Vultures-concert

De man beweerde dit oorsuizen te hebben opgelopen tijdens zijn bezoek aan een concert van Them Crooked Vultures drie maanden eerder in juli 2011. Them Crooked Vultures is een samenwerkingsverband tussen Queens Of The Stoneage frontman Josh Homme, Foo Fighters zanger Dave Grohl en Led Zeppelin's John Paul Jones.

Rockfan had slapeloze nachten

De vrouw van de rockfan vertelt dat haar man leed aan slapeloosheid, zich continu verschrikkelijk voelde en er enorm slecht uitzag. Bovendien was hij wanhopig, omdat dokters en ziekenhuizen hem zonder enige hulp naar huis stuurden.

Neem altijd oordopjes mee!

Of de zelfmoord van de man inderdaad toe te schrijven is aan oorsuizen wordt nog verder onderzocht. Een mislukte zelfmoordpoging deed hij namelijk al een jaar eerder. In ieder geval bevestigt dit verhaal het belang van de aandacht die tegenwoordig wordt gevestigd op de kans op gehoorbeschadiging tijdens concerten. Dus neem altijd je oordopjes mee!

Ster advertentie
Ster advertentie