3FM nieuws

Adele's langverwachte album vol 'liefde en optimisme' lijkt er eindelijk aan te komen

foto: Kevin Mazur
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele's langverwachte album vol 'liefde en optimisme' lijkt er eindelijk aan te komen

Adele fans, maak je klaar voor goed nieuws! Volgens bronnen dichtbij de zangeres, heeft ze namelijk het afgelopen jaar in het geheim nieuwe muziek geschreven en opgenomen. Het nieuwe werk zou haar "meest optimistische werk tot nu toe" zijn, geïnspireerd door haar verloofde. Wanneer we de nieuwe muziek mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Niet langer de koningin van hartverscheurende ballads

Adele heeft volgens bronnen het afgelopen jaar in het geheim nieuwe muziek geschreven en opgenomen. Anders dan haar eerdere werk, dat gericht was op liefdesverdriet, zou haar nieuwe materiaal vol staan met ballads geïnspireerd door haar liefde voor haar 41-jarige verloofde, Rich Paul.

Een bron vertelde aan The Sun hoe het nieuwe album zal verschillen van haar vorige album '30', dat zo'n twee jaar geleden uitkwam: "Een deel van 30 is eigenlijk opgenomen voordat de pandemie uitbrak, dus Adele heeft het opgenomen materiaal gedurende lange tijd bewaard tijdens de lockdown. Sindsdien is haar leven compleet veranderd. Ze is van een dieptepunt naar totaal verliefd gegaan en wil dat de wereld weet. Haar muziek weerspiegelt dat en het nieuwe album zal haar meest optimistische ooit zijn. Ze zal niet langer de koningin van de hartverscheurende ballads zijn."

Het is nog onbekend wanneer het nieuwe werk van Adele uitkomt. Voordat het tijdperk van de optimistische nieuwe Adele aanbreekt, kunnen we dus nog maar beter even gaan genieten van de hartverscheurende ballads:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie