3FM nieuws

The Killers streamen snippets nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers streamen snippets nieuwe album

Het nieuwe album Battle Born verschijnt volgende week, maar de mannen hebben nu al een voorproefje online gezet.

Album nummer vier van The Killers komt er bijna aan. Vanaf volgende week dinsdag (18 september) is Battle Born officieel te koop, maar voor wie niet langer wil wachten op het nieuwe materiaal is er alvast een preview. De mannen van The Killers hebben fragmenten van alle tracks online gezet. Die kun je hier op hun site beluisteren.

Live webcast van The Killers

Er gebeurt nog veel meer rondom The Killers op 18 september. Die avond (19:00 uur plaatselijke tijd) staan ze in New York en het complete concert is live te volgen op YouTube. De mannen hebben de eigenzinnige Duitse regisseur Werner Herzog gevraagd voor de regie van de webcast en het beloofd een spektakel te worden, vertelde bassist Mark Stoermer eerder. The Killers zullen ongetwijfeld heel veel nummers van Battle Born laten horen die avond.

>> Lees meer over de live webcast van The Killers

Langverwachte album Battle Born

Battle Born is de langverwachte opvolger van Day & Age uit 2008. Twee jaar na de release van Day & Age gingen de bandleden tijdelijk hun eigen weg. Frontman Brandon Flowers begon zijn succesvolle solocarrière. Hij bracht in 2010 onder zijn eigen naam zijn eerste soloalbum Flamingo uit, maar hij was niet de enige. Ook drummer Ronnie Vannucci (onder de naam Big Talk) en bassist Mark Stoermer kwamen met een eigen album. Na een break van anderhalf jaar, kwamen de mannen weer samen om aan het vierde Killers-studioalbum te werken.

Ster advertentie
Ster advertentie