3FM nieuws

Foto van beveiliger Boy (18) bij Justin Bieber gaat wereldwijd viral

  1. Nieuwschevron right
  2. Foto van beveiliger Boy (18) bij Justin Bieber gaat wereldwijd viral

Een foto van de 18-jarige Boy Roeles uit Heerenveen gaat de hele wereld over. Wij spraken met hem.

Beveiliger op Pinkpop

Afgelopen weekend was Boy aan het werk als beveiliger op Pinkpop, toen het ondenkbare gebeurde. Hij was aan het werk voor het podium toen Justin Bieber optrad. Helaas voor de Biebs hadden de meiden vooraan minstens zoveel oog voor de knappe beveiliger als voor de popster. Eén van die beliebers tweette zijn foto en inmiddels staat de teller al op meer dan 50.000 likes en retweets en stromen de liefdesbetuigingen binnen.

Wij belden met Boy om te horen wat hij van alle heisa vindt. "Ik had zaterdag mijn eerste dag op Pinkpop. Ik was lekker rustig aan het werk totdat ik 's avonds tijdens Justin Bieber het gevoel kreeg dat mensen foto's van me aan het maken waren. Maar op dat moment was ik er niet zo mee bezig. Totdat de volgende avond mijn vriendin een screenshot stuurde van de foto die toen al 3000 keer was geretweet."

Allemaal nieuwe volgers

Boy heeft geen idee wat hem momenteel allemaal overkomt, want zijn telefoon staat roodgloeiend. "Na een uurtje kreeg ik al een smsje dat mijn internet op was aangezien ik nog steeds op Pinkpop was. Ik heb toen via hotspots van collega's alles in de gaten gehouden. Mijn Instagramvolgers zijn van 1300 naar meer dan 7000 gestegen. Het is bizar!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat vind je vriendin ervan? "Ja, die schrok ook wel een beetje. Maar ik heb haar meteen laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken! Alle berichtjes zijn leuk, maar zij blijft mijn vriendin."

Justin Bieber

We moesten het even vragen na alle kritiek. Hoe was dat concert van Justin Bieber nou eigenlijk? "Vroeger vond ik Justin Bieber om te kotsen, maar ik moet toegeven dat het laatste album echt wel heel goed is. Van het optreden heb ik helaas niet zoveel gezien. Amerikaanse beveiliging is heel streng dus we mochten alleen maar naar het publiek kijken. Aan de reacties daar te zien was het hartstikke goed!"

Nieuwe carrière

En nu? "Nu gaan we vrijdag bij Guus Meeuwis werken!" En carrière wise? Sommige mensen slepen een modellencarrière uit dit soort virals. "Nahhh, ik begin na de zomer met een opleiding ICT en ik ben niet helemaal het kijk-mij-nou-modellen-type. Maar ja wie weet... Als ze iets leuks aanbieden."

Ster advertentie
Ster advertentie