3FM nieuws
BNNVARA

Ontmoet de artiest achter de Sanders Vriendenteam Teamsong: KUZKO

  1. Nieuwschevron right
  2. Ontmoet de artiest achter de Sanders Vriendenteam Teamsong: KUZKO

Deze week is Penelope van KUZKO de Teamsong van Sanders Vriendenteam. Bewapend met haar alpacaknuffel, Prince, vertelt Danique bij de ochtendshow meer over het ontstaan van de band.


Originele alpacaknuffel

Alpacaknuffel Prince is niet de originele alpacaknuffel van KUZKO. Een aantal jaar geleden was Danique liedjes aan het schrijven met Sam Ouwehand en kwamen ze bij de vraag “are we gonna do this thing?”, zouden ze echt een bandje beginnen? In die periode had ze een alpacaknuffel gekocht van echt alpacawol en noemde hem KUZKO. Danique nam KUZKO mee naar Sam en het bleek de perfecte naam voor hun band. Ondertussen is het gewoonte voor Danique en Sam on hun alpacaknuffels overal mee naartoe te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teamsong

Sander vraagt Danique het KUZKO-gevoel te omschrijven. “Lekker gek en overdreven, groots aanwezig, energiek en leuk. Het moet allemaal leuk en feestelijk zijn.” Penelope is daarom ook de Teamsong deze week, om de dag vrolijk mee te beginnen. Het geeft de energie om wat van de dag te gaan maken. Het is voor KUZKO dan ook een van de favoriete liedjes om live te spelen.

Sander nodigt KUZKO uit om te komen spelen bij het Vriendenteam. De reactie van Danique was erg enthousiast, dus KUZKO kan binnenkort verwacht worden in de 3FM Livebox!

Bekijk het gesprek hier terug:

Ster advertentie
Ster advertentie