3FM nieuws

Beth Hart live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Beth Hart live bij Giel

Een vernieuwde Beth Hart zong je wakker op donderdagmorgen 4 oktober live bij Giel.

Het nieuwe album van Beth Hart, Bang Bang Boom Boom, verschijnt maandag 8 oktober. De bluesy songs van de Amerikaanse zangeres ontleenden eerder hun kracht aan een leven vol alcohol en drugs. Maar dat leven leidt ze niet meer. Beth Hart is hartstikke clean én happy in love. De vraag is nu... Hoe is de sound van een gelukkige Beth?

Beth Hart live bij Giel

Beth liet het ons horen op donderdag 4 oktober in Giels ochtendshow. Ze was in topvorm op de vroege ochtend. Beelden van haar eigen nummer en de cover van 'I Need A Dollar', vind je onder aan het bericht!

Zwarte Cross festival

Afgelopen zomer was Beth Hart te gast bij Timur en Ramon in de 3FM studio op het Zwarte Cross festival. De zangeres stond erbij als een echte 'motorcross chick' en zong vol passie het nummer 'Life is Calling'.

Beth Hart was er al vroeg bij

Beth was als klein meisje al vroeg bezig met muziek. Op vierjarige leeftijd klauterde ze op de pianokruk en pingelde er vrolijk op los. Ze speelde in het begin vooral klassieke muziek van Beethoven en Bach. Maar naarmate ze ouder werd waagde ze zich ook aan Otis Redding, James Brown en Led Zeppelin.

Beth Hart - 'Bang Bang Boom Boom'

Beth Hart covert 'I Need A Dollar' van Aloe Blacc

Beth Hart - 'Baddest'

Ster advertentie
Ster advertentie