3FM nieuws

"Amy Winehouse op 10-jarige leeftijd al overdosis"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Amy Winehouse op 10-jarige leeftijd al overdosis"

Volgens het boek 'Amy Winehouse: The Untold Story' probeerde Amy al op 10-jarige leeftijd uit het leven te stappen.

In het boek 'Amy Winehouse: The Untold Story', geschreven door Chloe Govan, is te lezen dat de zangeres al op haar tiende een einde aan haar jonge leven wilde maken. Dit zou ze hebben geprobeerd door een overdosis pillen te nemen.

Scheiding ouders

Volgens verschillende bronnen had de kleine Amy enorm veel verdriet om de scheiding van haar ouders. Haar vader, Mitch Winehouse, verliet hen voor een andere vrouw. Volgens vrienden begon Amy toen met haar destructieve levensstijl vol met drugs en alcohol.

The 27 Club

Daarnaast is in het boek ook te lezen dat de zangeres al vroeg geobsedeerd was door de '27 Club' van artiesten die in hun 27ste levensjaar stierven, zoals Kurt Cobain, Jimi Hendrix en Jim Morrison.

Alex Foden, Amy's haarstilist, zegt hierover het volgende: "Amy always told me she thought she'd die young and that she knew she’d be a member of the 27 Club. I think she almost needed to die a legend".

Standbeeld in Camden

Vorige week werd bekend gemaakt dat de gemeente van Londen toestemming heeft gegeven om een standbeeld te plaatsen voor de veel te jong gestorven 'Back to Black'-zangeres. Het beeld van Amy Winehouse komt in de Londense wijk Camden.

Ster advertentie
Ster advertentie