3FM nieuws

Lily Allen covert Keane voor reclamecampagne

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen covert Keane voor reclamecampagne

Lily Allen zingt 'Somewhere Only We Know' van Keane in een nieuwe kerstreclame voor een groot Brits warenhuis.

De geruchten zijn waar; de soundtrack van de 2013 kerstcampagne van John Lewis is gemaakt door Lily Allen. Geheel in de traditie heeft de zangeres voor de reclame een liedje van een andere act opgenomen; ze heeft Keane's hit 'Somewhere Only We Know' gecoverd.

Lily Allen met kerst op 1 in de UK?

De tv-reclame is onderdeel van een enorme kerstcampagne van het warenhuis. De impact op de artiesten die meewerken aan de reclames is groot. Gabrielle Aplin nam afgelopen jaar haar versie van Frankie Goes To Hollywoods hit 'The Power Of Love' op. Dat nummer kwam meteen op nummer 1 binnen in de Britse charts en het betekende de Britse doorbraak van de zangeres.

Er wordt dan ook verwacht dat Lily Allen met deze cover de 'Christmas Number One' wordt. Bij onze Britse buren is het een 'big deal' om tijdens de feestdagen op 1 te staan in de hitlijst. Beluister Lily's cover van Keane onder aan dit bericht.

Lily Allen brengt in 2014 album uit

Lily Allen heeft ook een eigen album op de planning staan. In 2014 moet de opvolger van It's Not Me, It's You, dat alweer uit 2009 stamt, uitkomen. Ze hoopt in maart volgend jaar haar comebackalbum uit te kunnen brengen.

Lily Allen covert Keane

Ster advertentie
Ster advertentie