3FM nieuws

Een schreeuwerige week en andere hoogtepunten van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Een schreeuwerige week en andere hoogtepunten van 3FM

De week is alweer voorbij! Speciaal voor jou hebben we de hoogtepunten van afgelopen week even op een rijtje gezet.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Van ontroerende Serious Request-resultaten tot een opmerkelijke advertentie in de krant.

1. SCHREEEEEEEEUWEN!!!

Wat een spanning! Het rode 3FM-busje reed afgelopen week kris kras door het land met MTV EMA kaarten. Wist je de 3FM Van als eerste te vinden, dan hoefde je alleen nog maar als een malle je stembanden stuk te schreeuwen. De leukste drie schreeuwers op een rij:

Rabradio: Maarten gaat Katy Perry nemen op de MTV EMA

Giel: Holy shit! Doe eens rustig!

Timur Open Radio: Janiek is vrienden met Rudimental. Een kaartje scoren via haar Britse matties is niet gelukt, dus dan maar schreeuwen voor een ticket.

*Wegens gehoorschade is een aantal DJ's volgende week afwezig. Er wordt momenteel nog vervanging gezocht.

2. Ekdoms Eetcafé

Tijdens 3FM Serious Request opent Gerard de deuren van iets nieuws, iets wat hij nog nóóit gedaan heeft. Hij pakt het dit jaar anders aan en opent... Ekdoms Eetcafé! Check het plan hier of luister en kijk gewoon even wat Gerard zelf te zeggen heeft:

3. De boodschappentrolley...

Hoe dol Sander ook op een boodschappentrolley is, Coen vindt het maar een ding voor mensen boven de 65 jaar. Na de heftige discussie over het wel dan niet hebben van een trolley, is daar een envelop met een cadeautje (drie keer raden)...

Terwijl Sander los gaat met z'n gloednieuwe trolley, belt Coen met Jochem Myer die ook in het bezit blijkt te zijn van een boodschappentrolley. Dat schept toch een band!

4. Verantwoording

Giel maakte bekend dat sinds 3FM Serious Request 2012 er al ruim 50.000 baby's en 45.000 zwangere vrouwen zijn geholpen. Hij belde met Eric Corton, die vorig jaar Malawi bezocht en terug ging om te kijken hoe het er toen voor stond.

>> Lees hier hoe het geld van 3FM Serious Request 2012 besteed is.

5. Coen en Sander helpen Ted zoeken naar Marco

Behulpzame knullen, die Coen en Sander. Schurken zelfs! Ze zagen een bijzondere advertentie in het Algemeen Dagblad en snelden de 72-jarige Ted Hoogvliet te hulp. Ted was op zoek naar Marco, de jongen die ooit zonder handleiding zijn televisie wist te installeren.

De oproep van Coen en Sander bracht wat teweeg. De stroom met reacties was hartverwarmend. En, waar het natuurlijk om ging, ze vonden Marco!

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie