3FM nieuws

Dankzij KAYTRANADA gaat de zomer nog even door

  1. Nieuwschevron right
  2. Dankzij KAYTRANADA gaat de zomer nog even door

Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar de zomer loopt alweer bijna op haar eind. Maar dankzij de track 'TOGETHER' van KAYTRANADA (samen met AlunaGeorge en GoldLink) blijft de zon voorlig nog wel even schijnen. Sit back and enjoy!

Soundtrack van je zomer

Die zomer is misschien bijna voorbij, maar dat betekent niet dat je hem niet terug in huis haalt met deze track. Of het nou tijdens een zwoele zomeravond met iets te veel alcohol is of wanneer je compleet uit je dak gaat op een festival, je doet het 'TOGETHER' met KAYTRANADA.

Lowlands 2016

KAYTRANADA is wellicht een naam die je nog niet kent, maar daar gaat heel snel verandering in komen. Na een heelijk optreden op Lowlands 2016 en de titel 3FM Album van de Week voor zijn plaat 99.9%, gaat het in Nederland hard met de producer. 3FM-DJ Roosmarijn is al fan en jij straks ook, want zijn laatste single 'TOGETHER' met AlunaGeorge en GoldLink staat sinds deze week op de 3FM-playlist.

De track 'TOGETHER' was zeker een highlight tijdens zijn set op Lowlands afgelopen weekend. 3voor12 schreef: "Het is een hoogtepunt op de plaat en een vroeg hoogtepunt in de uitpuilende India. Ergens is het jammer dat het zo druk is, want de tracks zijn gebouwd om te dansen." Na zijn set mocht 3FM-DJ Roosmarijn hem en zijn goede vriend Anderson. Paak interviewen. Dat gesprek zie je hier terug.

Anderson .Paak, Roosmarijn en KAYTRANADA

AlunaGeorge en GoldLink

Die eerste van de twee namen kennen we inmiddels goed, want AlunaGeorge komen we op veel producties tegen. De vocalen van zangeres Aluna Francis en beats van producer George Reid zijn inmiddels een soort gouden formule voor een hit. GoldLink is misschien wat minder bekend, maar minstens zo belangrijk voor de sound van deze track.

Wat vind jij van 'TOGETHER'?

Ster advertentie
Ster advertentie