3FM nieuws

Maaike Ouboter live in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Maaike Ouboter live in de Mega Top 50

De Beste Singer-Songwriter van Nederland-kandidate Maaike Ouboter was zaterdag 8 juni live te horen in de Mega Top 50.

Maaike Ouboter zong tijdens haar optreden in De Beste Singer-Songwriter van Nederland een nummer dat geïnspireerd was op haar overleden moeder. Eric Corton, Giel Beelen en Sanne Hans hielden het alledrie niet droog en waren diep onder de indruk. Dat ze door zou gaan naar de volgende ronde was dan ook bijna geen verrassing meer.

>> Bekijk tweede aflevering DBSSW

Maaike op nummer 1 met 'Dat Ik Je Mis'

Aan het einde van aflevering twee bleek inderdaad dat Maaike samen met Michael en Jasper door was naar de finale. Maar dat is niet het enige goede nieuws voor haar. Met het nummer 'Dat Ik Je Mis' steeg Maaike binnen één dag naar nummer 1 in de iTunes Top 100. Een week later stond ze ook meteen op nummer 1 in de Mega Top 50.

Het succes van Maaike houdt niet op. De zangeres kwam met haar liedje 'Dat Ik Je Mis' ook al binnen op de bovenste positie van de Belgische hitlijst Ultratop 50.

Maaike live bij Mega Top 50

Je zag en hoorde Maaike haar single 'Dat Ik Je Mis' al live spelen in De Beste Singer-Songwriter van Nederland en zaterdag 8 juni bracht ze het nummer live ten gehore op 3FM in de Mega Top 50. Ook mocht ze toen de Mega Top 50 Nummer 1 Award in ontvangst nemen.

Maaike Ouboter - 'Dat Ik Je Mis'

Ster advertentie
Ster advertentie