3FM nieuws

Michiel Veenstra op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel Veenstra op 3FM!

DJ Michiel Veenstra zal vanaf 3 oktober een programma op 3FM gaan presenteren. Je hoort hem maandag t/m donderdag tussen 20.00 en 22.00.

Michiel Veenstra is geen onbekende bij de radio. Zo was hij sidekick van Adam Curry en Jeroen van Inkel en presenteerde hij bij Veronica Radio zijn eigen programma's: Veenstra uit de Veren en Veenstravaganza! Eerder werkte hij bij onder andere Radio 538 en Kink FM. Vorig jaar won Veenstra de Marconi Award in de categorie "Aanstormend Talent".

Over zijn overstap naar 3FM zegt Michiel het volgende: "Ik ben razend enthousiast over mijn start op 3FM, het kippevel speelt op als ik denk aan deze nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om vanaf oktober samen met de 3FM-luisteraar en mijn nieuwe collega’s de passie voor muziek te delen!"

NPS eindredacteur Jurre Bosman: "De NPS heeft de afgelopen jaren veel belangrijke talenten naar 3FM gehaald: Coen Swijnenberg, Claudia de Breij, en Sander Lantinga bijvoorbeeld zijn bij ons begonnen. Nu krijgt ook veelzijdig programmamaker Michiel hier de ruimte om zichzelf te zijn en de muziek te draaien waar hij van houdt!".

  • Meer informatie over zijn programma volgt spoedig. Klik hier voor zijn weblog.
Ster advertentie
Ster advertentie