3FM nieuws

Het Songbird Alfabet G-L

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Songbird Alfabet G-L

Het Songbird Alfabet helpt je goed voorbereid het festival in Rotterdam te bezoeken op 23 en 24 november 2013. Lees nu de G tot en met de L.

3FM is erbij op het Songbird Festival op 23 en 24 november 2013. Rotterdam wordt bijzonder sfeervol tijdens dit festival. De line up herbergt veel kwaliteit; zowel bekend als onontdekt. We stellen ze graag aan je voor in het Songbird Alfabet. Na het rijtje A t/m F is het nu tot voor G t/m L.

>> Check hier Het Songbird Festival Alfabet A-F

G

Niels Geusebroek

Dat Geusebroek op een intiem en sfeergevoelig festival als Songbird thuishoort bewees hij met het nummer 'Take Your Time Girl' dat geschreven is voor een ongeboren baby. Toch heeft deze ex-The Voice of Holland kandidaat ook een stoere kant. Check zijn gouden plaat ‘Year of Summer’ samen met Wildstylez en je begrijpt waarom.

Niels Geusebroek - 'Take Your Time Girl' live bij Giel

H

Happy! Een woord dat, net als love, vaak voorbij gaat komen op Songbird. Veel singer-songwriters hebben op z'n minst één liedje waarin dit Engelse woord zit. Check op Songbird Alain Clark met zijn song 'Happy Birthday', Valerie June met 'Happy Or Lonesome' en hoor Miss Montreals cover 'If It Makes You Happy'.

I

Lewis Watson

LewIS Watson is er ook! Deze Britse twintiger begon met een gitaar en YouTube filmpjes, maar sleepte al gauw een platencontract in de wacht. Watson tourt veel en bracht drie EP’s uit.

Lewis Watson - 'Bones'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

J

JETT REBEL

Jett Rebel is bekend van onder andere zijn rol in de band The Souldiers. Inmiddels gaat hij solo verder in de muziek en werd hij met de single 'Do You Love Me At All' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Jett Rebel - 'Louise' live bij Giel

Andere artiesten met een J: James Vincent McMorrow en Jack Savoretti

K

Kaartjes kopen? Check de info op de website van Songbird.

L

Ladies of the Lowlands

Voor That’s Live verzamelden in juni 2013 zich acht vrouwelijke singer-songwriters onder de naam Ladies of the Lowlands. Voor Songbird zochten ze elkaar weer op!

Ladies of the Lowland - 'Perfect Darkness' live bij That's Live

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> 3FM zendt uit vanaf het Songbirdfestival op zondag 24 november. Terug naar de A tot de F. En later de rest van het alfabet.

Ster advertentie
Ster advertentie