3FM nieuws

Dotan staat in Carré!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan staat in Carré!

Als kleine jongen droomde Dotan al van een optreden in het prachtige Carré en op 28 februari 2015 wordt zijn droom werkelijkheid!

(fotograaf: Ben Houdijk)

Het gaat heel, heel, heel erg goed met Dotan. Hij heeft een top jaar achter de rug, is nu bezig met zijn tour en hij mag op 28 februari 2015 ook een optreden in Koninklijk Theater Carré van zijn to-do lijstje strepen! De kaartverkoop is vandaag (donderdag 27 november) van start gegaan en de tickets zijn al bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Dotan

3FM wist in 2011 al dat ze met Dotan goud in handen hadden en benoemden hem tot 3FM Serious Talent. Vanaf dat moment ging het Dotan voor de wind, maar daarna verdween hij even van de radar. Na drie jaar is Dotan weer helemaal back in business. De Amsterdamse singer-songwriter kwam in april 2014 met zijn nieuwe plaat 7 Layers, die werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Met zijn single 'Home' was hij niet meer van de radio te krijgen en het nummer werd dan ook gelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit. Daar mocht hij nog een tour in Nederland aan toevoegen en nu dus ook een concert in Carré!

Dotan - 'Fall'

Ster advertentie
Ster advertentie