3FM nieuws

Hans Teeuwen op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Hans Teeuwen op 3FM

De grappenmaker Hans Teeuwen pakt zijn jazz-album serieus aan. Daarom schoof een ietwat stugge Hans aan bij Giel.

We kennen Hans Teeuwen allemaal wel, maar weten we ook dat Hans tegenwoordig bloedserieus zijn tweede jazz-album aan elkaar gecroond heeft? Met het zonnetje door het glas van de studio schoof Hans met een zonnebrilletje op aan bij Giel op donderdagochtend. Ze hadden het over het verleden, heden en toekomst.

Het verleden: cabaret

De SMS-box overstroomde toen Hans de studio inkwam. Hij wordt namelijk helemaal niet moe dat mensen verwachten dat als Hans Teeuwen ergens is, dat het dan grappig wordt. Zelfs met een licht ochtendhumeur - ja, Hans was niet in topconditie - geeft hij onnavolgbare antwoorden op de ingezonden vragen. Zoals we Hans kennen uit zijn cabarettijd.

Het heden: jazz

Ruim drie jaar geleden vielen onze mondjes massaal open toen Hans aankondigde bloedserieus de jazz in te gaan en meneer ontpopte zich tot een ware crooner. Nu heeft hij samen met The Painkillers alweer zijn tweede plaat opgenomen, How It Aches. Lolbroek wordt jazz-zanger? Het kan. Mee-improviserend zat hij in de studio.

De toekomst: film?

De cabaretier/muzikant blijkt ook fanatiek filmfanaat. Niet alleen bestookte hij Giel continu met goede tips, maar hij wil er zelf ook serieus in verder. 'Ik wil een heel goed idee hebben voor een script, zodat de film niet zoveel geld kost,' vertelde hij, maar zelf acteren is natuurlijk ook helemaal zijn ding.

>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie