3FM nieuws

Florence + The Machine brengt nieuwe single 'My Love' uit

foto: Instagram Florence Welch
  1. Nieuwschevron right
  2. Florence + The Machine brengt nieuwe single 'My Love' uit

De track 'Heaven Is Here' kwam afgelopen week uit en eerder deze maand bracht Florence + The Machine 'King' uit. Vandaag voegde de band hier een derde nieuwe single aan toe genaamd 'My Love'. En dit is niet alles. Het vijfde album van de band is een feit. De leadzangeres maakte via Instagram bekend dat het nieuwe album genaamd Dance Fever 13 mei dit jaar uitkomt!

'My Love'

'My Love' is het nieuwste nummer van Florence + The Machine. Het nummer is aan de pop-achtige kant voor de band en heeft een vrolijke beat en een aanstekelijk refrein. Florence + The Machine bracht het nummer tegelijk met de videoclip uit waarin leadzangeres Florence de hoofdrol speelt. Het 3:51 minuten durende nummer is de derde track die de band dit jaar uitbrengt en zal te vinden zijn op het vijfde album van de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dance Fever

Nadat het vierde album High As Hope in 2018 uitkwam hoorde we een tijdje weinig van de band. Op een single genaamd 'Light Of Love' en de track 'Call Me Cruella' na voor de Disney film Cruella, bracht de band niets meer uit. Begin dit jaar gingen er geruchten rond dat de band bezig zou zijn met een nieuw album en nu is het zo ver. De band bevestigde vandaag via Instagram dat het album 13 mei 2022 uit komt. Het album genaamd 'Dance Fever' is een sprookje in 14 nummers, zoals de zangeres het zelf zegt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie