3FM nieuws

3FM Festivalkleedje van Coen en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Festivalkleedje van Coen en Sander

Op Pinkpop deelden we ze uit: de 3FM festivakleedjes. Maar je kunt ook online een spel doen met het virtuele kleedje. Doe mee!

>> Speel direct mee via Facebook

Coen en Sander presenteren het Virtuele 3FM Festivalkleedje! Op de festivals deelt het promoteam dit befaamde matje uit, dus als je ze tegenkomt, zorg dat je er eentje bemachtigd. Maar ook online kun je meespelen met het kleedje. Want is uiteraard een kek en interactief matje geworden.

Raad clips op het 3FM-festivalkleedje

Geen natte bips. Schuilen tegen de regen. Dat kun je met het festivakleedje dat het 3FM promoteam uitdeelt. Maar je hoeft je ook nog eens niet te vervelen. Er staan namelijk vele stills uit clips op. Aan jou om te raden om welke clip het gaat. En dat kan dus ook online!

Elke vrijdag een nieuw level van het Festivalkleedje

Coen en Sander geven op de vrijdag een nieuw level vrij. In totaal zijn er tien levels. En zo kom je dus mooi de festivalzomer door :)

Win Pinkpopkaarten 2013 met het Festivalkleedje

Speel nu mee, raad zoveel mogelijk clips, speel tegen je vrienden op Facebook en wie weet win jij Pinkpopkaarten voor 2013!

Speel mee via Facebook of via 3fm.nl

Om tegen je vrienden en andere luisteraars en onze DJ's te kunnen spelen, moet je inloggen via Facebook. Je kunt binnen Facebook meedoen, maar ook gewoon via de site. Maar je hebt in beide gevallen wel een Facebook account nodig.

>> Speel mee

Ster advertentie
Ster advertentie