3FM nieuws

Sef was misschien huisschilder geworden. Of kapper.

  1. Nieuwschevron right
  2. Sef was misschien huisschilder geworden. Of kapper.

Om je dag, je week of misschien wel je maand goed te laten beginnen, stond Sef vanochtend (2 november) op De Speelplaats bij Giel.

Door de dichte mist lukte het Foals niet om te komen. Gelukkig was Sef in staat om last minute langs te komen. Niet de eerste keer dat Giel en Sef elkaar deze week zagen, want tijdens het Frank <3 Giel Festival was Sef ook van de partij. Stef speelde daar 'Toch Houdt Ze Van Mij' en dat beviel Frank van der Lende zo goed, dat hij de track on the spot uitriep tot Poedelplaat!

In Kleur

De tracks van het album In Kleur werden voor een groot deel in een week geschreven. Sef nodigde al zijn muzikale vrienden uit voor een weekje in Bergen Aan Zee en op een van de ochtenden "schoven ze 'Toch Houdt Ze Van Mij' zo in elkaar". Voor het nummer is een videoclip gemaakt die woensdag of donderdag uit zal komen.

De Speelplaats

Op de speelplaats staat Sef helemaal alleen en draait hij zelf aan de knoppen terwijl hij zingt. Natuurlijk deed hij de Poedelplaat 'Toch Houdt Ze Van Mij' op De Speelplaats.

Sef - 'Toch Houdt Ze Van Mij'

'Lichaam Is Een Club'

Sef was misschien wel kapper. Of huisschilder.

En hij draagt graag blauw. Maar dat is alleen vandaag zo. Als hij één kleur moest kiezen om de rest van zijn leven te dragen, weet hij dat niet zeker.

"Vandaag is het blauw, maar dit is voor mij echt een onmogelijke vraag."

Waarom hij nou kapper of huisschilder wilde worden?

"Als alles, maar dan ook écht alles, mislukte was ik huisschilder geworden. Of kapper."

Hij steelde ook per ongeluk een naam... Daarom houdt hij het nu bij Sef.

"Ik heette eerst 'Sef Nice', omdat ik een soort oldschool hiphopnaam wilde. Vervolgens pikte ik eigenlijk gewoon de naam van Greg Nice van 'Nice 'N Smooth'. Heel Dom."

Ster advertentie
Ster advertentie