3FM nieuws

Gaat Stromae samenwerken met Madonna?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Stromae samenwerken met Madonna?

In de uitzending van College Tour wordt Stromae uitgenodigd om de avond na opname bij Madonna langs te gaan. Mogelijk zit er een muzikaal vervolg in... De opname was op 20 september, College Tour werd op vrijdag 24 oktober uitgezonden op NPO 3.

Stromae krijgt uitnodiging van Madonna

Niemand minder dan Stromae was vrijdag 24 oktober te gast in NTR College Tour. En presentator Twan Huys begon het interview met een interessante vraag: Stromae heeft via een vriendin van haar een uitnodiging gekregen om bij Madonna langs te komen in het appartement in New York. En Stromae heeft de uitnodiging aangenomen. Het is nog niet bekend of er een samenwerking uit gaat rollen.

Ook ontving Stromae in College Tour een dubbel platina-award voor zijn album Racine Carrée.

Fotograaf: Bullet-Ray van Olphen

College Tour 2014

Twan Huys maakte donderdag 14 augustus bij Giel bekend dat voetballer Arjen Robben, presentator Jerry Springer, BBC-presentator Jeremy Paxman, schilderes Marlene Dumas en actrice Famke Janssen zouden langskomen in het tv-programma. Een paar dagen later mocht Giel daar Stromae nog aan toevoegen.

Anouk ook te gast bij Twan Huys

Stromae is niet de enige muzikant die plaats mocht nemen op de stoel naast Twan Huys. NTR College Tour heeft nu ook zangeres Anouk weten te strikken. De opnames van dit college vinden op maandag 3 november plaats in het Conservatorium van Amsterdam en jij kan daar bij zijn! De aflevering wordt op vrijdag 7 november uitgezonden.

>> Check de site van NTR College Tour

Ster advertentie
Ster advertentie