3FM nieuws

3FM Serious Talents op het Nederlands Film Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents op het Nederlands Film Festival

Het Nederlands Film Festival heeft dit jaar als thema: filmmuziek. En als je muziek zegt, dan zeg je 3FM Serious Talent. Elke avond kun je een Serious Talent live zien spelen. Gratis :-)

Jaarlijks vindt het Nederlands Film Festival (NFF) plaats. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Met uiteraard heel veel films - van arthouse, korte films naar animatie en televisiedrama's - maar ook genoeg live muziek!

Muziek en film = mooie combi

Het Nederlands Film Festival staat dit jaar in het teken van filmmuziek: soundtracks, videoclips, filmconcerten. Een muzikale samenwerking met 3FM is voor het NFF een logische stap, niet alleen op gebied van het thema. Want waar het NFF een podium biedt aan jong filmtalent, daar doet 3FM dat aan jonge muzikanten en bandjes.

Dagelijkse talkshow en live muziek met 3FM Serious Talents

En wat is een Filmfestival zonder live muziek? Daarom spelen onze 3FM Serious Talents tijdens een dagelijkse talkshow in Utrecht. Je kunt er gratis bij zijn.

  • NFF Talkshow in Pandora zaal in TivoliVredenburg
  • van do 25 t/m 2 okt
  • 's avonds 22.30 - 23.30 uur
  • live set van de 3FM Serious Talents vanaf 23.30 uur

De volgende 3FM Serious Talents staan per dag centraal in de Talkshow:

25 sep: Bells of Youth
27 sep: Julius & Hunting the Robot
28 sep: Eveline Vroonland, Sunday Sun & Qeaux Qeaux Jones
29 sep: Tommy Ebben
01 okt: Kovacs
02 okt: The Benelux

Je kunt dus gratis bij deze Talkshows aanwezig zijn. Wil je een film bezoeken, check dan de site voor tickets: www.filmfestival.nl

Ster advertentie
Ster advertentie