3FM nieuws

Een van deze Fifth Harmony-chicks plaste in haar broek... op het podium!

  1. Nieuwschevron right
  2. Een van deze Fifth Harmony-chicks plaste in haar broek... op het podium!

Geen grap. Fifth Harmony werd gevraagd om hun meest genante podiummomenten en dit is dus echt gebeurd! De grote vraag... Was het Ally, Normani, Lauren, Camila of Dinah-Jane?

V.l.n.r.: Dinah-Jane, Ally, Normani, Lauren, Camila

Als je als artiest meerdere avonden per week op het podium staat, gaat er sowieso een keer iets fout. Zo vloog de gitarist van 5 Seconds Of Summer in de fik en knuffelde Beyoncé's haar een keer met een ventilator. Niet ideaal. Fifth Harmony heeft ook een paar blunders. Wij zetten de drie grappigste verhalen voor je op een rijtje.

1. Dinah-Jane deed het in haar broek

Vlak voor een van hun X-Factor-optredens moest Dinah-Jane nog even langs het toilet. Helaas... Er was geen tijd meer.

"Toen we het podium opgingen voelde ik echt wat druppels naar beneden lopen. Ik heb live opgetreden met plas op m'n benen en niemand heeft 't gezien!"

2. Normani huilde zich erdoorheen

Normani danst al sinds haar derde en wilde niets liever dan een solo. Voor een belangrijke wedstrijd kreeg ze dit voor elkaar en kreeg ze er iets bij: de zenuwen!

"Ik huilde al voordat ik het podium op ging. Toen ik er stond, vergat ik m'n dans en rende ik weer weg om aan m'n leraar te vragen hoe het ook alweer moest."

Gelukkig kreeg ze een tweede kans en mocht ze haar dans alsnog doen. Ze deed 'm toen gelijk zó goed dat ze de wedstrijd won!

3. Camila was de left shark

Camila deed op de basisschool mee met een Kleine Zeemeermin-musical en verpestte de enige taak die ze had. Ze was een haai en moest welgeteld één keer het podium overlopen. Ging niet goed.

"Ik liep op het verkeerde moment het podium op. Ik liep daar, deed een klein gilletje toen ik het doorhad en rende snel weer terug."

Inmiddels zijn alle beginnersfouten eruit gefilterd en weten de dames precies hoe ze zich zo voordelig mogelijk in de kijker moeten zetten.

Fifth Harmony - 'Work From Home'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie