3FM nieuws

Rob Stenders bezorgt luisteraars bloemetje

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders bezorgt luisteraars bloemetje

Rob Stenders leeft zich elke week weer goed in in zijn rol als weddingplanner. Hij regelde vrijdag 13 maart de bloemen voor Cindy en Dirkjans bruiloft, maar hij had ook een paar boeketjes over om bij luisteraars af te leveren.

FleuRob in actie!

Rob en Jelmer zijn sinds augustus 2014 al bezig met het regelen van Cindy en Dirkjans bruiloft. De twee tortelduifjes treden op 1 mei 2015 in het huwelijk. Maar die tijd moet er natuurlijk heel erg veel geregeld worden. Rob en Jelmer vinken iedere week wat af van de to-do-list.

Hollands beste bloemstylist op bezoek

Rob en Jelmer vroegen Sarah, Hollands beste bloemstylist, wat bloemen mee naar de studio te nemen en alvast een boeketje voor Cindy te maken. Sarah was wat overenthousiast en bracht een half bloemenveld mee. De studio was volgestampt met heerlijk geurende rozen, hortensia's... en andere bloemen waar wij de namen niet van hebben onthouden.

FleuRob in actie!

Rob, romantisch als 'ie is, vond niet dat de bloemen in de studio hoefden te verpieteren. Hij wilde de bloemen bezorgen bij luisteraars die een bloemetje verdienden. FleuRob ging de straat op en verraste twee mensen met een boeketje.

Wouter bedankt z'n moeder

"Mijn moeder past altijd op mijn kinderen als het nodig is. bvd wouter" Rob en Jelmer vonden dit de perfecte reden om Tineke te verrassen.

Rob Stenders verrast de moeder van 3FM-luisteraar Wouter

Wouters moeder stuurde na de uitzending nog een appje via de 3FM-app inclusief foto om Sarah te bedanken:

"Sarah ,je bloemen staan prachtig ik heb ze jammer genoeg iets in moeten korten maar ik ben er super blij mee en ook mijn zoon nog bedankt... Leuk idee trouwens van jullie.. Mvg Tineke"

(Foto: Tineke)

Rob verrast zijn automonteur

Rob, Jelmer en Sara stapten na dit bezoekje in de 3FM-bus en gingen op pad naar de volgende gelukkige. Toen er even getankt moest worden zag Rob zijn eigen automonteur staan en wilde hij hem ook even verrassen met een boeketje. Want ook mannen verdienen af en toe een bloemetje!

De weddingplanners

Wil je op de hoogte blijven van Rob en Jelmers kunsten als weddingplanners? Check dan 3fm.nl/weddingplanners.

Ster advertentie
Ster advertentie