3FM nieuws

Sir Mix-a-Lot reageert op Nicki Minaj' 'Anaconda'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sir Mix-a-Lot reageert op Nicki Minaj' 'Anaconda'

Rapper Sir Mix-a-Lot heeft op 20 augustus in een Q&A op Reddit gereageerd op het Nicki Minaj's nummer 'Anaconda'.

Nicki Minaj gebruikte een sample van Sir Mix-a-Lot in 'Anaconda'. In een Reddit Q&A-sessie liet de rapper weten wat hij van 'Anaconda' vindt: "Het is verbazingwekkend hoe mensen - ik denk omdat ze misschien niet in de muziekscene zitten - denken dat ik boos zou zijn om het nummer. Ik vind het cool, ze gebruikte een gedeelte van mijn nummer en maakte er een Nicki Minaj song van. Ik hou van de track, ik heb plezier in het luisteren ervan en it's crazy as hell."

De rapper reageerde in augustus al enthousiast via Twitter over 'Anaconda'.

'Baby Got Back'

Nicki liet zich voor 'Anaconda' inspireren door het nummer 'Baby Got Back' van rapper Sir Mix-a-Lot en gebruikte vocalen uit zijn track. Toen 'Baby Got Back' in 1992 werd uitgebracht zorgde het nummer voor veel ophef doordat er seksuele teksten over vrouwen inzitten. Ook de bijbehorende videoclip werd niet uitgezonden op MTV.

Inspiratie voor videoclip

'Baby Got Back' inspireerde Nicki niet alleen bij het maken van de muziek voor 'Anaconda', maar ook bij de bijbehorende videoclip. Sir Mix-a-Lot is erg enthousiast over de video, vertelt hij aan Reddit: "Ik ben een man die houdt van billen, hoe kan ik dan naar de video kijken en zeggen dat ik het niet leuk vind. I say more power to it. Go Nicki Go!"

Nicki Minaj - 'Anaconda'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sir Mix-a-Lot - 'Baby Got Back'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie