3FM nieuws

Sinterklaas op 3FM: poezensloffen, steelpannen & héél veel gerijm

  1. Nieuwschevron right
  2. Sinterklaas op 3FM: poezensloffen, steelpannen & héél veel gerijm

Het heerlijk avondje is in 't land en Sinterklaas betreedt ook dit jaar weer het 3FM-pand! In elke show wordt een dj verrast, maar niemand weet door welke mysterieuze gast. Hieronder vind je alle cadeautjes op een rij!

Domien krijgt poezensloffen

Bij de cadeaus van Sander Hoogendoorn gaat vorm niet per se boven functie: het moet ook bruikbaar zijn. Daarom geeft hij aan Domien poezensloffen. Wel zo leuk als Domien straks warme voeten heeft in dat Glazen Huis...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Michiel krijgt een steelpan

Hij rijmde zich al een weg door zijn uitzending heen, maar ineens verscheen daar ook het mooie snuitje van Domien. Hij kwam gewapend met een enorm gedicht en een... steelpan?

Eva krijgt een wijnproeverij

Eva kreeg niet zomaar effe een cadeautje dat je uit kunt pakken. Nee! Michiel bedacht iets veel beters. Een wijnproeverij, en niet eentje die ze nog gewoon een keer mag doen, maar gewoon hup, live in de studio. Dat wordt een leuke uitzending!

We updaten dit artikel natuurlijk zodra er nieuwe Sinterklaas-cadeaus zijn uitgedeeld!

Angelique krijgt een concert

Angelique is dit jaar niet bepaald stout geweest, Roosmarijn gaf haar namelijk niet alleen een prachtig gedicht, maar ook een eigen concert! Angelique is al een lange tijd groot fan van Jay Way en die kwam haar verrassen in haar eigen show. Hoppa!

Mark en Rámon kregen mutsen en wijn

Eva wist het nieuwste duo van de radio goed te verrassen. Ze kregen naast een prachtig gedicht ook een heerlijke fles wijn én mooie mutsen om de winter mee door te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie