3FM nieuws

Nieuwe Gorillaz-track in februari 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Gorillaz-track in februari 2012

Gorillaz gaat samenwerking met schoenenfabrikant aan. De band krijgt eigen schoenenlijn en maakt nieuw nummer voor het bedrijf.

Het Britse blad NME meldt dat de band van Damon Abarn voor het ‘Three Artists, One Song’-project van Coverse een nieuw nummer gaat maken. Het wordt begin volgend jaar (2012) opgenomen en uitgebracht.

'Three Artist, One Song'

Voor 'Three Artist, One Song' brengt de schoenenfabrikant drie verschillende artiesten samen. Die maken samen een nieuw nummer voor de commercial van het bedrijf. Het is nog niet bekend met welke twee andere acts Gorillaz gaat samenwerken.

Eerdere samenwerkingen voor Converse waren o.a. Pharell Williams, Strokes-voorman Julian Casablancas en Santogold. Zij maakten een paar jaar geleden het nummer ‘My Drive Tru’. Soulja Boy, Andrew WK and Matt And Kim werkten recenter samen voor het bedrijf, evenals Graham Coxon van Blur, Paloma Faith and ex-The Coral gitarist Bill Ryder-Jones.

Gorillaz schoenen

De track van Gorillaz komt tegelijk uit met een nieuwe schoenenlijn. Gorillaz co-creator Jamie Hewlett heeft vier nieuwe prints voor de Chuck Taylor All Stars ontworpen.

Ster advertentie
Ster advertentie