3FM nieuws

Kanye West projecteert clip wereldwijd op gebouwen

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West projecteert clip wereldwijd op gebouwen

Kanye West projecteerde de clip van zijn nieuwe single 'New Slave' vrijdagavond 17 mei wereldwijd op 66 verschillende gebouwen.

Een wereldwijde première voor de nieuwe track 'New Slave' van Kanye West. Hij liet een promo van de clip op een wel heel spectaculaire manier aan de wereld zien. Hij projecteerde de videoclip vrijdag 17 mei namelijk op zesenzestig gebouwen in tien steden wereldwijd. Beelden vind je hieronder.

Nieuwe single Kanye West wereldwijd vertoond

Onder andere New York, Sydney, Londen, Parijs, Berlijn en verschillende locaties in Noord-Amerika waren het podium voor de promo van Kanye's nieuwe single. Kanye West liet via Twitter weten dat hij het nummer in verschillende steden zou vertonen. Hierbij stuurde hij ook een link naar zijn website waar je op een kaart kon zien waar alle screenings plaats zouden vinden.

Nieuw album Kanye West uit op 18 juni?

In een andere post op Twitter was Kanye iets mysterieuzer. In deze tweet stond alleen "June Eighteen", waardoor er geruchten gaan dat het nieuwe album van Kanye op 18 juni uit komt. Het Franse electroduo Daft Punk bevestigde onlangs te hebben samengewerkt met Kanye West voor het nieuwe album. Het is dus niet verwonderlijk dat Kanye enige tijd in Parijs huisde voor de opnames.

Kanye West maakt vandaag (18 mei) zijn opwachting in de Amerikaanse talkshow Saturday Night Live. Hij is te zien in de laatste aflevering van het seizoen, waar hij wellicht een van de nieuwe nummers ten gehore brengt.

Kanye West projecteert clip 'New Slave' op gebouw in New York

Ster advertentie
Ster advertentie