3FM nieuws

Dit is alles wat je nodig hebt voor een topzomer

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is alles wat je nodig hebt voor een topzomer

De zomer is officieel begonnen (ja, we know, zo ziet het er nu niet uit). We zijn deze maand al een aantal dagen getrakteerd op warme dagen, en we gaan er gewoon vanuit dat er nog een heleboel aankomen. En daarom vertellen wij je wat je moet aanschaffen voor de ultieme zomer ervaring! Je kunt maar beter goed voorbereid zijn...

1. Alcohol-ijsjes

Bij zomerse dagen horen natuurlijk ijsjes. Maar eigenlijk ook gin-tonics. Keuzes, keuzes... Well, not anymore. Een Duits supermarktketen heeft daar de perfecte oplossing voor. Gin-tonic en prosecco ijslolly's. Deze perfecte combinatie tussen drank en ijsjes bevatten zelfs 4 tot 5 procent alcohol. Hik. Prop die vriezer maar vol, thankyouverymuch.

2. Pizza's bakken in de tuin

Van ijsjes en alcohol gaat je maag behoorlijk grommen. Denken wij dan. Voor die tuinchillings kan je als een echte italiaan pizza's bakken. Of vis. Of wat je lekker vindt. Met deze oven kun je de honger van jezelf en je matties stillen.

3. Opblaasbare spelletjes tafel

Heb je een sick zwembad in je achtertuin? Een meer? Een oceaan? Dan wil je dit sowieso! Een kaartspelletje doen in de tuin is fun, maar op een hete zomerdag is een kaartspelletje spelen in het water nog cooler. Letterlijk. Daar is ook aan gedacht. Jij en je vriend(in) moeten heel veel adem besparen om dit ding op te blazen maar dan heb je gewoon je eigen speeltafel in het water. Sidenote: er is zelfs een plekje voor jullie drankje!

4. Jacuzzi in tuin

Heb je géén zwembad in de tuin? Is er geen druppel water in de buurt te bekennen? Dat valt ook te fixen. Vergeet het opblaas zwembadje van de speelgoedwinkel. We hebben het hier over een opblaasbare jacuzzi. Next level shit, jonge!

5. 3FM playlissa's

And last but not least: muziek. Daar hebben wij ook een oplossing voor. De allerchillste zomer muziek. Speciaal voor jou. Enjoy!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie