3FM nieuws

Wervelende optredens tijdens de 3FM Awardshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Wervelende optredens tijdens de 3FM Awardshow

De 3FM Awards worden dit jaar op 14 april uitgereikt. Blof, Go Back To The Zoo, Laura Jansen en De Jeugd van Tegenwoordig treden op.

In de Gashouder in Amsterdam kijken we op 14 april weer terug op een mooi muzikaal jaar en mogen de 3FM luisteraars bepalen welke Nederlandse artiesten een 3FM Award winnen. Vanaf 16 maart gaan de stembussen open.

Spektakel op de 3FM Awards

Een Award show is geen Award show zonder wervelende optredens. Met trots maakte Giel op dinsdagochtend vier acts bekend. Bløf, Go Back To The Zoo, Laura Jansen en De Jeugd van Tegenwoordig treden op tijdens de 3FM Awards. Dat belooft een geweldig feestje te worden. En er komen nog meer artiesten optreden. Wie dat zijn, hoor je later. Stay tuned!

Serious Talent Award

Naast Bløf, Go Back To The Zoo, Laura Jansen en De Jeugd van Tegenwoordig staat ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award op het podium tijdens de 3FM Awards. De Serious Talent Award is de prijs voor het meest succesvolle talent van dit jaar. Op zondag 10 april kiest 3FM de winnaar van de prijs tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam.

>> Lees meer over de Serious Talent Award genomineerden

De 3FM Awards live op Radio, TV en internet

3FM doet die dag vanaf 19.00 uur live verslag van de 3FM Awards. De VARA zendt de liveshow rechtstreeks uit op Nederland 3 van 20.25 tot 21.50 uur. En natuurlijk kan je de hele show ook online tot je nemen. Foto's, video's en veel veel meer vind je op 3FM.nl

Kaarten voor de 3FM Awards

Nu wil je er natuurlijk bij zijn. Dat schikt, want de kaartverkoop is begonnen.

>> Koop hier je kaarten!

Carpoolen

Naar de Awards? Ga carpoolen met Ride Here Ride Now. makkelijk, groen, goedkoop en gezellig.

>> Lees meer

Ster advertentie
Ster advertentie