3FM nieuws

Het gaat helemaal niet goed met Rihanna

  1. Nieuwschevron right
  2. Het gaat helemaal niet goed met Rihanna
Hoewel Rihanna nog nooit zo populair is geweest, maken haar vrienden zich zorgen. Het gaat namelijk helemaal niet goed met haar.
Ze scoort hit na hit, is helemaal hot, prijkt op de covers van de ene na de andere glossy, werkt samen met de grootste artiesten en geniet van het leven. Het lijkt zo goed te gaan met Rihanna, maar als we haar sociale omgeving mogen geloven is het niet wat het lijkt.

Doorhalen en zuipen

Je kunt blijkbaar ook téveel genieten van het leven. De vrienden van Rihanna vertellen dat ze nachtenlang doorhaalt, geen oog dichtdoet en liters sterke drank achterover gooit.

Bezorgd

Eerder uitte Jay-Z zijn bezorgdheid al, maar ook de mensen die écht heel dicht bij haar staan maken zich dus zorgen om de zangeres. 'Ze gaat te ver, ze is zo impulsief. Iedere nacht is hetzelfde. Ze gaat stappen, slaat het ene shotje na het andere achterover en krijgt het voor elkaar om tot de vroege uurtjes door te gaan,' vertelt een bezorgde vriend aan Now Magazine. 'Het lijkt erop alsof ze als doel heeft gesteld zichzelf zo snel mogelijk de afrond in te krijgen.'

Laten we hopen dat Rihanna in 2010 iets beter op zichzelf past.

>> Meer over Rihanna

Ster advertentie
Ster advertentie