3FM nieuws

Nieuwe nachtprogrammering bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe nachtprogrammering bekend
Vanaf nu heeft 3FM een nieuwe nachtprogrammering. Nieuwe DJ's zijn Saskia Videler, Mark Labrand en Coen Swijnenberg. Coen Swijnenberg is te horen op dinsdag en woensdagochtend van drie tot vier uur, Mark Vorstheuvel LaBrand is te horen op vrijdagmorgen tussen drie en vier uur. Tot slot vult Saskia de nachturen op zondagmorgen tussen een en drie uur. Saskia begint echter pas 26 april, de eerste drie keer worden overgenomen door Patrick Kicken. Het hele overzicht van de 3FM programmering is te lezen in de rubriek programma's.

3FM neemt afscheid van DJ's Bart van der Molen, Marisa Heutink en Reindert Smit. Zij zijn de afgelopen maanden te horen geweest op 3FM in het kader van het Nieuwe Talenten project. 3FM wenst ze veel succes in de toekomst.

Belangrijke afwezige in de nachtprogrammering en op de zondagavond is DJ Marc de Hond. Hij is herstellende van een ingrijpende rugoperatie. Zijn programma's worden overgenomen door Willemijn Veenhoven en Steef Cuijpers. Marc doet op zijn weblog uitgebreid verslag van zijn revalidatie.

Ster advertentie
Ster advertentie