3FM nieuws

Giorgio Moroder sleutelt mee aan Gaga's album

  1. Nieuwschevron right
  2. Giorgio Moroder sleutelt mee aan Gaga's album

De Italiaanse discoproducer heeft laten weten dat hij mee werkt aan een paar nieuwe tracks op het album van Lady Gaga.

La Gaga liet afgelopen december weten dat ze bezig is met de opvolger van Artpop (2013). Samen met producer RedOne is ze de studio ingedoken om haar vierde cd op te nemen.

Levende legende

Naast RedOne heeft ook levende legende Giorgio Moroder invloed op haar nieuwe muziek. Dat liet hij weten aan Popjustice. Hij zei zelfs dat de samenwerking met Gaga heel misschien op zijn eigen cd zal verschijnen, mits de "mood suits".

Giorgio's nieuwe album

Giorgio kondigde in november aan dat hij na dertig jaar weer een album gaat uitbrengen. Op de plaat zal het stemgeluid van onder andere Britney Spears, Charli XCX, Kylie Minogue en Mikky Eggo te horen zijn. En dus misschien ook wel Lady G!

74 is the new 24

Dat Giorgio Moroder de 74 jaar aantik, merk je amper. Qua sound, hè. Zelf vindt hij zijn leeftijd niet meer dan een cijfertje. "Dance music doesn’t care where you live. It doesn’t care who your friends are. It doesn’t care how much money you make. It doesn’t care if your 74 or if you are 24 because … 74 is the new 24!", aldus de disco legende.

Moroder brengt dit voorjaar zijn nieuwe album uit. Om te bewijzen hoe hip and happening hij nog is, zette hij in november deze single online:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giorgio Moroder is zeker nog cool...

... Anders verschijn je niet op het meest recente album (Random Acces Memories, 2013) van Daft Punk. Samen met het Franse elektroduo maakte hij de track 'Giorgio by Moroder'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie