3FM nieuws

Benefiet voor Chili gaat niet door

  1. Nieuwschevron right
  2. Benefiet voor Chili gaat niet door


Het was zo'n nobel streven van Anneke van Giersbergen om een benefiet te organiseren voor Chili. Helaas zijn er te weinig kaartjes verkocht.

Chili werd ongeveer een maandje geleden getroffen door een aardbeving die van bepaalde gebieden bijzonder weinig heel liet. 'Verschrikkelijk, daar moeten we wat aan doen,' dacht Anneke van Giersbergen (van Agua de Annique). Ze trommelde haar muziekvrienden op voor een benefietconcert in de Amsterdamse Melkweg.

Te weinig animo

Een mooi idee voor een muzikale avond voor het goede doel. Toch waren niet genoeg mensen gecharmeerd en de kaartverkoop viel tegen. Er werden uiteindelijk te weinig kaartjes verkocht om het concert door te laten gaan. Anneke is daar natuurlijk enorm teleurgesteld over.

Reactie Anneke van Giersbergen

'Ondanks alle support van de Melkweg, de optredende artiesten en hun crew moeten we de handdoek in de ring gooien. Wel heb ik overweldigende reacties mogen ontvangen van het Chileense volk, waarvoor dank. Het is ondoenlijk uit te drukken hoe bedroefd ik ben op dit moment. Alle opbrengsten van mijn nieuwe single Sunny Side Up zullen ten goede komen aan Chili,' laat een teleurgestelde Anneke weten.

Ster advertentie
Ster advertentie