3FM nieuws

Manic Street Preachers: hoogtepunt?

  1. Nieuwschevron right
  2. Manic Street Preachers: hoogtepunt?
Een fantastisch optreden en ook nog eens een bezoekje aan de studio voor een interview op zaterdag. Wat wil je nog meer van The Manics?
Een van de hoogtepunten van de zaterdag, moet toch wel het optreden van de Manic Street Preachers zijn. Het is alweer een tijdje terug dat we wat nieuw werk langs hebben horen komen op de Nederlands radio, maar met tien albums op hun naam, hebben ze natuurlijk genoeg materiaal om Pinkpop de hele dag bezig te houden. Prop dat maar eens in een show van een uur!

Wat te denken van: 'If You Tolerate This Your Children Will Be Next', 'Motorcycle Emptiness' en 'Your Love Alone Is Not Enough'. Stuk voor stuk kun je ze allemaal meebrullen! En stuk voor stuk komen ze voorbij!

Annemieke interviewt Nick van The Manics

Na een daverend optreden op de 3FM Stage, besloten de Manic Street Preachers nog even in de 3FM studio langs te komen. Annemieke legde een aantal vragen aan Nicky Wire voor.


Beelden van het optreden

Gelukkig hebben we het optreden van The Manics volledig opgenomen. Zodat ook de thuisblijvers kunnen genieten van James Bradfield en co. Ben je er toch een beetje bij geweest!
Ster advertentie
Ster advertentie