3FM nieuws

Rondé te gast bij Jouw Ochtendshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Rondé te gast bij Jouw Ochtendshow

Het debuutalbum van Rondé staat vol met hits dus het was niet geheel onverwachts dat hun nieuwste single 'City Lights' ook gewoon een plekje op onze playlist kreeg. Vanochtend waren ze te gast bij Domien in Jouw Ochtendshow om de track live te laten horen.

Drukke zomer en nieuwe muziek

De band heeft een drukke en succesvolle zomer achter de rug met optredens op festivals door heel Nederland. Het was druk, maar vooral heel erg leuk. En nu? Nu is het vooral weer vooruit kijken laat zangeres Rikki weten. "We zijn naar de Ardennen geweest om te schrijven. Nu zijn we net terug uit Duitsland en binnenkort gaan we weer naar Berlijn om daar het schrijfproces voort te zetten. Overigens met dezelfde producer als die voor onze eerste plaat."

Optreden voor nul mensen op hiphopfestival...

Maar Domien kijkt graag nog even terug op afgelopen zomer. "Jullie hebben echt overal gespeeld. Gebeurt er dan nooit iets beschamends," vraagt hij aan de band. Ehhh, daar wordt even over nagedacht. Of ja... Óf ze dat wel moeten vertellen. "Nou oké," beginnen ze.

"We speelden afgelopen zomer op een festival waar voornamelijk hiphop en urban-acts stonden. Er stond niemand voor ons podium behalve een aantal kids die aan het wachten waren op Lil Kleine." Oeps... " We kregen geen applaus, helemaal niks. En op een gegeven moment zag ik zelfs een meisje zo triomfantelijk met haar ogen rollen," vertelt Rikki lachend. Oké, we nemen onze woorden terug... Niet alles gaat over rozen bij de band Rondé.

Een spelletje met de band

{npoliveblog message="12100"}
Ster advertentie
Ster advertentie