3FM nieuws

Sander Hoogendoorns Vierdaagse-update

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Hoogendoorns Vierdaagse-update

3FM DJ Sander hoogendoorn loopt dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse. Hij belt regelmatig even met de DJ's voor een Vierdaagse-update.

Sinds enkele jaten loopt er een 3FM-DJ mee met de Vierdaagse. Dit jaar waagt Sander Hoogendoorn de stap. Alle collega-DJ's is natuurlijk hartstikke benieuwd hoe het met hem gaat, dus bellen z'n collega's hem regelmatig even op.

Sander denkt na over het leven

Giel nam contact op met Sander nadat hij de eerste paar uur lopen erop had zitten. De oordoppen waren inmiddels in gegaan en Sander dacht na over het leven. In de video onderaan is het gesprek tussen Sander en Giel terug te luisteren.

Hoe ging Sander's eerste dag?

Coen en Sander belden met "Hoogie Hoogie" vlak nadat hij op dag één over de finish strompelde. Met vijftig kilometer in de benen kwam de conclusie dat het echt heel zwaar is. Maar heeft hij er wel voor getraind?

Dag twee: Sander heeft het zwaar!

Giel belde in alle vroegte met Sander om de balans op te maken. Ziet hij het nog zitten? Heeft een goede nachtrust hem nieuwe energie gegeven? Zit zijn haar nog goed? De antwoorden waren niet allemaal even hoopgevend.

Oh, nee! Sander zit in een auto?

Er gingen geruchten dat Sander in een auto zou zitten. Gerard belde hem op om polshoogte te nemen en hem het vuur aan de schenen te leggen. Sander postte een foto van een enorme blaar (niet geschikt voor mensen met een zwakke maag). De arme jongen heeft het zwaar..

Giel belt Sander op om te vragen hoe de eerste uurtjes zijn gegaan

Sander komt vanavond langs in de studio in Nijmegen. Even de blaren bekijken.

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-vierdaagse/nieuws-detail/2291/Sander-Hoogendoorns-Vierdaagse-update

Ster advertentie
Ster advertentie