3FM nieuws

Stone Roses toch weer bij elkaar?

  1. Nieuwschevron right
  2. Stone Roses toch weer bij elkaar?

Opnieuw zijn er geruchten dat er een Stone Roses-reunie aan zit te komen.

Eens in de zoveel tijd duiken de geruchten over een reünie weer op, maar zolang frontman Ian Brown en gitarist John Squire ruzie hebben gaat dat niet gebeuren.

Einde van de ruzie?

En juist daarover gaat het bericht van The Sun. Oke, het is niet de meest betrouwbare bron, maar de Britse roddelkrant beweert dat de twee het hebben bijgelegd. En ze zeggen dat er al plannen zijn voor een reünie van de band.

Emotioneel weerzien

Brown en Squire zouden beiden op de begrafenis van de moeder van bassist Mani zijn geweest en het daar goed hebben gemaakt. Volgens een bron was het een emotioneel weerzien. “There were no harsh words. It was a heartwarming breaking of bread. They had a lot to catch up on and have been in regular contact since." Als drummer Reni zich nog bij het trio aansluit, dan is de band weer compleet.

Update (8-4-2011):

De geruchten zijn inmiddels alweer de kop in gedrukt door bassist Mani: "It isn't true and isn't happening." Hij noemt het een ‘total fantasy island’. Hij vertelt BBC news het volgende: "Two guys who haven't seen each for 15 years, like people do at funerals, came to pay respects to the bassist's mum and now all this."

Ster advertentie
Ster advertentie