3FM nieuws

Klaas weet het zeker: Thomas is de mol!

  1. Nieuwschevron right
  2. Klaas weet het zeker: Thomas is de mol!

Morgenavond is het eindelijk zo ver: de finale van Wie Is De Mol. En dus belde Domien vanochtend met de mol van vorig jaar: Klaas van Kruistum.

Alweer een jaar geleden was het tv-presentator Klaas van Kruistum die als mol zijn medekandidaten saboteerde en uiteindelijk in de finale werd ontmaskerd door Tim Hofman. Maar als je zelf de mol bent geweest, heb je dan ook meteen door wie dit jaar de mol is? Klaas: "Je probeert wel te kijken van: hoe zou ik het doen. Of te denken vanuit de makers, hoe zouden die de mol in beeld brengen. Maar je weet ook dat ze dat elk jaar weer anders doen."

Sneaky mol

Toch denkt Klaas wel te weten wie dit jaar de mol is: "Thomas. Thomas is een kandidaat die ik eerst helemaal niet in het vizier had, maar die volgens mij heel sneaky heeft zitten mollen. En een paar keer heel duidelijk. Zoals bij de veiling, toen had ik echt zo iets van: vriend, nu heb ik je! En toen hij op zoek moest naar buttons met geld. Er stond een vrouw met een button met daarop 750 euro en daar liep hij straal langs. En die button was zoooo groot."

Beluister het hele gesprek:

3FM bij Wie Is De Mol-finale

Morgenavond is de finale van Wie Is De Mol, live vanuit Vondel CS in Amsterdam en 3FM is daar bij. 3FM-dj en verliezend WIDM-finalist Annemieke Schollaardt verzorgt van 16:00 tot 19:00 de Wie Is De Mol-preparty.

Lees ook:

>> Zes redenen waarom de Belgische WIDM stiekem beter is!
>> Speel het Wie Is De Mol-drankspel
>> Annemieke biedt therapie aan WIDM-afvallers

Ster advertentie
Ster advertentie