3FM nieuws

ICYMI: Princestagram, Amy Winehouse-film

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Princestagram, Amy Winehouse-film

Al het muzieknieuws staat hier voor jou gebundeld: In Case You Missed It.

16:24 uur: Vader Amy Winehouse maakt eigen film

De vader van Amy Winehouse vindt dat de succesvolle documentaire Amy niet op de juiste manier haar karakter toont. Daarom gaat hij zelf een film maken over haar leven. Haar vader, vrienden en andere familieleden zitten elke maand bij elkaar om te praten over wat ze met de zangeres hebben meegemaakt. Die verhalen wil Mitch Winehouse verwerken in zijn film. Wanneer de film uitkomt is niet duidelijk, maar Mitch wil er niet al te lang aan werken, vertelt hij aan Bang Showbiz.

14:04 uur: Weezer is blij met de meisjes

En toen was daar in het holst van de nacht ineens nieuwe muziek van Weezer! De mannen zetten het nummer 'Thank God For Girls' compleet met video online. Onze Weezer-huisfan lag wakker en was er als de kippen bij, maar bleef een beetje terughoudend.

Wij vinden de track wel lekker, maar moeten vooral wennen aan de maffe clip! Iets met cannoli's. Kijk zelf maar ;)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

12:29 uur: Sam Smith brengt de Bond-vibes naar TV

Engeland had afgelopen weekend de primeur: Sam Smith trad voor het eerst live op met zijn Bond-song 'Writing's On The Wall'. Talkshowhost Graham Norton nodigde de zanger uit om de hit live te spelen in zijn show, en dat liet Sam zich geen twee keer zeggen. Check het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10:15 uur: Wat doet Prince nú weer?

Prince is het ene moment overal op internet te vinden en het andere moment nergens te bekennen. Afgelopen week liet hij weer eens van zich horen en opende hij zijn eigen Instagram-account, oftewel Princestagram! Een goede zet voor de legendarische muzikant, want binnen een paar dagen heeft hij al meer dan 46.000 volgers. Check hier zijn eerste foto:

PURPLE SILHOUETTE

Een foto die is geplaatst door PRINCESTAGRAM (@prince) op 22 Okt 2015 om 10:20 PDT

9:29 uur: 3FM-presents: Macklemore & Ryan Lewis

De makers van de Megahit 'Downtown' staan 10 april in de Ziggodome. Met datzelfde succesvolle nummer sleepten ze gisteravond een award bij de EMA's in de wacht. De Amerikaanse muzikanten brengen hit na hit uit en komen zelfs met een gevoelig nummer, zoals 'Growing Up' over het vaderschap, weg. Dat ze een poepie muziek kunnen maken laten ze 10 april zien. Voor veertig euro kan je er al bij zijn. Dat wil je niet missen!

Ster advertentie
Ster advertentie