3FM nieuws

3FM op het NS Try Out Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM op het NS Try Out Festival

Vanaf donderdag 22 september is het NS Try Out festival weer van start gegaan. Dat betekent dat je op verschillende stations in Nederland gratis bands kunt zien! En MetMichiel is er ook dit jaar weer bij!

Op het festival staan bekende namen, maar ook nieuw talent. Wie staan er allemaal op de stations voor je klaar? Het is een lange lijst namen, hier een greep uit het programma: Giovanca, Daniel Versteegh, Houses, The Souldiers, Dotan, Only Seven Left, The Crowns, Gerhardt, The Medics en Milkbar.

>> Meer namen

MetMichiel is erbij

De Try Out festivals zijn vier weken achter elkaar, van donderdag tot en met zondag op de vier verschillende stations. In Arnhem is MetMichiel er op de donderdagavond 6 oktober bij! Dan komt de uitzending live vanaf het station. Tijdens de andere donderdagen stuurt Michiel een verslaggever op pad, die voor hem live in de uitzending verslag doet.

De locaties:

Station Amersfoort: 22 - 24 september
Station Eindhoven: 29 sept - 1 oktober
Station Arnhem: 6 - 8 oktober
Station Amsterdam-Zuid: 12 - 15 oktober

Win prijzen!

Maar hoe leuk is het om er zelf live bij te zien. Daar win je ook nog eens prijzen mee als je je best doen. Hoe? Nou zo: fotografeer jezelf op een van de festivals, bijvoorbeeld bij een van de bands of andere activiteiten op het station. Mail de foto naar Michiel@3fm.nl en maak kans op mooi reissprijzen uit de Spoordeelwinkel van de NS (dan mag je met een +1 een tripje maken naar bijvoorbeeld een stad, een musical of een attractiepark, inclusief treintickets en entree.)

Week-winnaar

Elke week wordt er een winnaar gekozen. De wekelijkse winnaar krijgt dus een mooie reisprijs, EN de foto krijgt een ere plekje op MetMichiel.nl!

Ster advertentie
Ster advertentie