3FM nieuws

Gerards Bruine STER en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerards Bruine STER en andere 3FM-hoogtepunten

Gerard Ekdom heeft weer een prachtige reclame omgebouwd. Check de Bruine STER en andere 3FM-hoogtepunten hier!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Bruine STER: Gerard krijgt ruzie met de Google-stem

Gerard krijgt het elke week weer voor elkaar om een STER-reclame om te bouwen tot een bizarre Bruine STER. Maar soms loopt dat finaal uit de hand...

2. Mister and Mississippi coveren 'Get Lucky' van Daft Punk

Het album van Daft Punk werd overal helemaal plat-gehyped. Maar er staan dan ook wel een paar pareltjes op. Ook Mister and Mississippi zijn fan en coverden daarom 'Get Lucky'.

3. Henk Westbroek vs. Henk Westbroek

Coen en Domien belden Henk Westbroek afgelopen week. De auto van Henk was gestolen, maar door een hele twitteractie vond hij zijn auto weer terug. Gerard Ekdoms retweet speelde hier een grote rol in. En daarom belden Coen en Domien hem ook even. Maar wie is nou wie?

4. 3voor12 vierde 15-jarige verjaardag

Hoera! 3voor12 bestaat 15 jaar en vierde dit woensdagavond 15 mei met een jubileumuitzending van 3voor12 Radio en een speciale Live Request. Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker kwam zijn favoriete plaatjes draaien. Daarnaast waren ook Dazzled Kid Tjeerd Bomhof en oud-Serious Talent Ronnie Flex te gast bij Roosmarijn.

5. Eindexamenjournaal op 3FM

Elke examendag om 8:00, 13:00 en 18:00 uur hoor je het Eindexamenjournaal op 3FM. Onno en Jozephine houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de eindexamens.

>> Alles over het eindexamenjournaal vindt je op 3fm.nl/eindexamen

Bonus: Timur en Ramon doen verslag van het Songfestival

>> Anouk door naar finale Songfestival

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie