3FM nieuws

My Baby in de Xnoizz 1-Uurservice

  1. Nieuwschevron right
  2. My Baby in de Xnoizz 1-Uurservice

My Baby kwam in de nacht van zondag 6 op maandag 7 april langs bij Miranda in de Xnoizz 1-Uurservice!

Cato van Dijck, haar broer Joost en de Nieuw-Zeelandse-gitarist Daniel Johnston vormen samen My Baby. Ze omschrijven hun muziek zelf als "Delta trance Louisiana dub indie funk". Een hele mond vol, maar zondag 8 april liet de band laten horen wat ze daar precies mee bedoelen!

My Baby in Xnoizz 1-Uurservice

De invloedrijke bassist Larry Graham Jr., die onder meer gespeeld heeft in Sly and the Family Stone en in Graham Central Station, hoorde de band, was diep onder de indruk en nam My Baby vervolgens op sleeptouw. My Baby's debuutalbum Loves Voodoo! kwam in 2013 uit. De band tourde de laatste maanden de wereld over met dit album. Zo speelden ze onder andere in Hong Kong, Nieuw Zeeland en Australië.

Xnoizz 1-Uurservice

Elke week maakt een artiest in één uur liedje in de Xnoizz 1-Uurservice. Luisteraars kunnen tijdens de uitzending een titel sms'en kunnen tijdens de uitzending een titel sms'en of appen waar de band dan mee aan de slag gaat. My Baby ging ditmaal de uitdaging aan om in één uur een nieuw nummer te schrijven! Fragmenten van het optreden volgen.

Je hoorde My Baby woensdag 26 maart live vanaf De Speelplaats bij Giel in de uitzending, waar ze onder andere 'Money Man' en 'Shameless' live speelden.

My Baby in de Xnoizz 1-Uurservice

My Baby - 'Driving In No Man's Land'

My Baby - 'Got A Habit'

Ster advertentie
Ster advertentie