3FM nieuws

Igor rapt over prachtige arrangementen in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Igor rapt over prachtige arrangementen in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de zwoele raps en klassieke instrumentals van Igor.

Arrangementen

De Utrechtse Igor geeft een unieke twist aan alternatieve hip-hop: namelijk door het te combineren met klassieke muziek! Artiesten als Outkast, Kanye West en Tyler, The Creator hebben hem getoond dat het mogelijk is om over groots klinkende arrangementen te rappen. In samenwerking met zijn connecties van het conservatorium besloot hij om een klein orkestje bij elkaar te verzamelen en dit ook in een live context uit te testen. En wat denk je? Het werkt heel goed!

Kind Aan Zee

Het is zover: Igor's debuutalbum "Kind Aan Zee" komt op 5 januari uit. Met escapisme als doeleinde maakt hij met zijn muziek duidelijk eigenlijk soms even in een andere wereld te willen zijn. Dus hoe vertaalde deze ontsnapping zich naar de 3FM Live Box? Simpelweg enorm goed. Bar na bar en arrangement na arrangement suizen Igor en zijn orkest je in een klein kwartiertje om de oren. In zijn eigen woorden is zijn live energie niet in woorden te omschrijven. Je moet het gewoon meemaken.

Dus ga het meemaken! Check Igor's sessie in de 3FM Live Box hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie