Naar homepage
3FM nieuws

Dit wassen beeld van Daenerys uit Game Of Thrones is het... net niet

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wassen beeld van Daenerys uit Game Of Thrones is het... net niet

Het is één van de grootste dingen die je kunt meemaken als actrice: een eigen wassen beeld krijgen. Emilia Clarke is nu vereeuwigd als Daenerys, maar dat wordt door het internet nog niet bepaald met gejuich ontvangen...

Wassen beeld

In deze weken vol Game Of Thrones-hype wordt er aan alle kanten ingehaakt op de serie. Zo ook in Ierland, waar een wassenbeeldenmuseum in Dublin een beeld van Daenerys Targaryen onthulde. Eén klein probleem: het beeld lijkt in de verste verte niet op Daenerys. Eerder op Legolas uit Lord Of The Rings of David Bowie, wordt er al op Twitter gezegd. Terecht? Oordeel zelf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

For The Trone

Gelukkig is er ook goed nieuws: vandaag is de volledige soundtrack los! Je kunt nu luisteren naar For The Throne, een album waarop o.a. Florence + The Machine, The National, Ellie Goulding, The Weeknd, Mumford & Sons en Matt Bellamy nummers hebben staan. Alles is uiteraard gebaseerd op verhalen en thema's in Game Of Thrones.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Mega Exclusive

En nu we het toch over Mumford & Sons hebben... Op 9 mei speelt de band een 3FM Mega Exclusive op een geheime locatie in Amsterdam. Jij kunt dit privé-concert winnen voor jou en je 50 beste vrienden! Hoe? Daar vertellen we je hier alles over.

Ster advertentie
Ster advertentie