3FM nieuws

Steve Buscemi regisseert concert Vampire Weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Steve Buscemi regisseert concert Vampire Weekend

Acteur en filmregisseur Steve Buscemi regisseert het concert van Vampire Weekend dat live online gestreamd kan worden.

Steve Buscemi regisseert op 28 april het concert van Vampire Weekend in de Roseland Ballroom in New York. Het optreden is live te streamen via VEVO en YouTube. In aanloop naar het concert maakte American Express een promovideo met de bandleden van Vampire Weekend en regisseur Steve Buscemi.

Steve Buscemi op bezoek bij Vampire Weekend

De pijnlijk grappige promovideo laat zogenaamd de eerste ontmoeting van Steve Buscemi en de bandleden van Vampire Weekend zien. De regisseur bezoekt de band terwijl die aan het repeteren is en er volgt een wat ongemakkelijke ontmoeting, op z'n zachtst gezegd.

Zo zegt Buscemi dat hij de nummers van Vampire Weekend niet altijd begrijpt en reageren bandleden Chris, Ezra, Chris en Rostam nauwelijks op hetgeen de regisseur aan hen voorlegt. Hij vraagt ze ook of ze wel eens liedjes maken die mensen begrijpen.

Release Modern Vampires Of The City verlaat

Modern Vampires Of The City is het derde studioalbum van Vampire Weekend en verschijnt op 14 mei, een week later dan in eerste instantie werd aangekondigd.

Vampire Weekend op tour

Vampire Weekend tourt deze zomer over de hele wereld ter promotie van hun nieuwe album. De band doet onder meer Rock Werchter, Glastonbury en De Wereld Draait Buiten aan.

Promovideo voor samenwerking tussen Steve Buscemi en Vampire Weekend

Ster advertentie
Ster advertentie