3FM nieuws

TLC brengt nieuw album uit

  1. Nieuwschevron right
  2. TLC brengt nieuw album uit

Chilli en T-boz van TLC duiken binnenkort de studio in om een nieuw album op te nemen.

Rozonda 'Chilli' Thomas en Tionne 'T-boz' Watkins van de meidengroep TLC hebben tijdens de uitreiking van de MOBO awards aangekondigd aan de slag te gaan met een nieuw album. Dit wordt de eerste plaat zonder Lisa 'Left Eye' Lopes, het derde lid van TLC. Lisa Lopes overleed in 2002 tijdens een auto-ongeluk.

Nieuw album voor TLC

Rozonda Thomas en Tionne Watkins mochten tijdens de uitreiking van de MOBO awards (3 november 2012) de prijs voor Outstanding Contribution Music in ontvangst nemen. De vrouwen hebben nog geen geen concrete plannen voor de nieuwe plaat, maar het moet in ieder geval klinken zoals TLC altijd heeft geklonken. "We gaan gewoon de studio in en we zien wel. We ontdekken vanzelf hoe we ons voelen en dan kan het opeens heel hard gaan. Voor je het weet heb je een album in je handen," aldus Watkins.

TLC op tour met hologram Left-Eye

TLC viert dit jaar haar twintigjarig bestaan en viert dit met een reünie. En de twee overgebleven TLC-ers Chilli en T-boz maken het heel bijzonder door Lisa 'Left Eye' Lopes in de vorm van een hologram mee te nemen op tour.

TLC krijgt Outstanding Contribution Music award

De MOBO awards worden ieder jaar uitgereikt en zijn van oorsprong een onderscheiding voor personen of groepen die zijn geïnspireerd door zwarte kunst en muziek. Rozonda Thomas en Tionne Watkins mochten de Outstanding Contribution Music award in ontvangst nemen ter ere van hun plaats in de muziekgeschiedenis. TLC verkocht wereldwijd 65 miljoen platen.

Ster advertentie
Ster advertentie