3FM nieuws

Harry Styles kondigt tweede show aan in Johan Cruijff ArenA

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles kondigt tweede show aan in Johan Cruijff ArenA

Harry Styles weet van geen ophouden. Na een enorm succesvolle Europese tour, waarbij hij op 9 juli nog in de Ziggo Dome stond, pakt hij nu gelijk door met het aankondigen van z'n volgende tour. De Britse popster kondigde vorige week al een show aan op 5 juni in de Johan Cruijff Arena, en daar heeft hij nu een tweede show aan toegevoegd op 6 juni. De tickets gaan op 2 september in de verkoop.

Velen zullen zeggen dat Harry's House hét album van 2022 is. De Britse zanger domineert op dit moment de hitlijsten en staat deze maand zelfs op iedere cover van het blad Rolling Stone. Jong, oud, iedereen valt voor de liedjes en charmes van Harry Styles.

Nieuwe Europese Tour

Twee maanden geleden stond hij nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Dit was een inhaal-show voor zijn tweede album Fine Line die tijdens de coronapandemie werd doorgeschoven. Echter bracht hij vlak voor de start van de tour zijn derde album Harry's House uit met daarop bijvoorbeeld ex-3FM Megahit 'As It Was'. Het is zijn meest succesvolle solo-plaat tot nu toe, dus dan kun je maar beter direct doorpakken.

In 2023 komt hij op 5 en 6 juni naar de Johan Cruijff ArenA. En hij komt niet alleen. Hij neemt Inhaler en Wet Leg mee op tour, twee artiesten die je het afgelopen jaar veel op 3FM hebt gehoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie