3FM nieuws

Beyonce aangevallen door fan tijdens concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyonce aangevallen door fan tijdens concert

Een concertbezoeker heeft Beyoncé zondag (15 september 2013) tijdens haar optreden in Brazilië bijna het publiek in getrokken.

Beyoncé deed zondag met haar Mrs Carter World Tour de Braziliaanse stad Sao Paulo aan. Tijdens deze arenashow is ze bijna door een bezoeker de mensenmassa ingetrokken. Een andere bezoeker filmde het incident en zette de beelden online. Bekijk de video onder aan dit bericht.

Beyoncé wordt vastgegrepen door fan

Het gebeurde tijdens het deel van het optreden waarbij ze op een kleiner podium het nummer 'Irreplaceable' zingt. Op het moment dat Beyoncé dicht bij de rand komt, klimt de man half het podium op, grijpt haar vast en probeert haar het publiek in te trekken. De beveiligers van Beyoncé kunnen nog net op tijd ingrijpen.

Beyoncé heeft het onder controle

Beyoncé bewijst maar weer hoe professioneel ze is, want ze blijft heel rustig en zingt na het incident meteen door. Ze stopt alleen even als er een opstootje bij de man en de beveiligers dreigt te ontstaan. Ze weet dat snel te sussen.

Fan en Beyoncé schudden handen

Zodra het liedje afgelopen is, loopt ze terug naar het deel van het podium waar de man staat en in plaats van dat ze hem laat afvoeren door de beveiliging, schudt ze hem de hand. Wat de man zegt is niet te horen, maar is wel te raden uit Beyoncé reactie erop: 'Thank you very much, I love you to'.Beyoncé wordt bijna van podium getrokken

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie