3FM nieuws

DI-RECT live vanuit de Wisseloord Studios

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT live vanuit de Wisseloord Studios

DI-RECT stond vrijdag niet op De Speelplaats, maar was live te horen vanuit de legendarische Wisseloord studios.

Op een steenworp afstand van de 3FM studio, als je tenminste aardig kunt gooien, staan de Wisseloord studios. Deze roemruchte plek, waar sinds de oprichting in 1978 internationale sterren af en aan reden om op te nemen (o.a. Michael Jackson, U2, The Rolling Stones en The Police kwamen er over de vloer), was vrijdagochtend de plek waar DI-RECT speelde tijdens de uitzending van Giel.

DI-RECT week bij Giel

DI-RECT was de hele week te gast bij Giel om nummers van het album Daydreams In A Blackout te laten. Daarnaast speelden ze ook verschillende covers én vertelden ze hele gênante verhalen.

>> DI-RECT weekoverzicht bij Giel

Giel babbelt op afstand met Marcel

Live vanuit Wisseloord: 'Daydream In A Black Out'

DI-RECT vanuit Wisseloord

Na een paar ochtenden bij 3FM op De Speelplaats te hebben gebivakkeerd, maakte DI-RECT van de mogelijkheid gebruik om op die andere legendarische plek in Hilversum te spelen en daar hun album Daydreams In A Blackout te lanceren.

Ben Houdijk maakte de foto's in Wisseloord. Bekijk ze hier allemaal

Beluister hieronder Daydreams In A Blackout

3FM - 'We Are The Worst'

3FM maakte in 2006 voor 80s Request ook al eens een opname op deze heilige grond. Het werd een remake van de liefdadigheidssingle 'We Are The World', voor de gelegenheid omgedoopt tot 'We Are The Worst' Kijk goed wie je allemaal herkent.

Ster advertentie
Ster advertentie