3FM nieuws

DI-RECT is op zoek naar sextapes

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT is op zoek naar sextapes

DI-RECT is voor hun nieuwe videoclip op zoek naar sextapes. Van de filmpjes wordt een collage gemaakt bij de single 'You and I'.

(fotograaf: Jacob Graafsma)

DI-RECT roept iedereen op om hun seksfilmpjes naar de band op te sturen, zodat ze die kunnen gebruiken in hun nieuwe videoclip bij het nummer 'You and I'. De band hoopt met het experiment intimiteit te vangen en mensen te inspireren. "Wij willen graag de ultieme love tape maken, een visueel experiment met echte mensen en echte liefde."

Goed nummer voor in de slaapkamer

Het idee ontstond tijdens een hackathon die de band laatst organiseerde. Tijdens het brainstormen werd al snel duidelijk dat 'You and I' het perfecte nummer is voor in de slaapkamer. DI-RECT kwam tot de conclusie dat ze daar iets mee moesten doen en vragen nu verliefde stelletjes hun sextapes in te sturen, zodat de band ze kan gebruiken in hun nieuwe clip.

Bassist Bas vertelde aan het AD: "We hopen dat mensen hun manier van intimiteit willen delen. Dat kan ook een kus of een liefdevolle blik zijn. Het gaat meer om de journey, de manier waarop, dan de destination. Dat deel van het spel willen we vangen."

Bandleden doen ook zelf mee

De bandleden doen zelf ook mee. Bas: "Dat zijn we wel verplicht. We gaan zelf ook op onze telefoons snuffelen naar filmpjes." Wil jij jezelf ook terugzien in de clip? Upload je filmpje dan op www.love-tapes.com. Je moet als deelnemer wel 18 jaar of ouder zijn en DI-RECT is alleen op zoek naar naar filmpjes waarin 'echte liefde' te zien is.

DI-RECT - 'You & I' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie